Singura soluţie de a avea bază de date GIS completă, detaliată şi precisă a României fără a investi ani de culegere de date!

Acoperim cu date GIS detaliate toată România. Realizată cu aceeaşi tehnologie, toleranţă şi precizie.
 • Actualizată din 3 în 3 luni
 • Verificate şi completate direct de pe teren de specialişti
 • Informaţii complete şi actuale privind populaţia tării, drumuri, străzi şi puncte de interes la nivel naţional
 • Transpuse în hărţi fizice şi digitale în funcţie de nevoile şi interesele clienţilor
 • Formate: mapinfo TAB, Mapinfo Mif-Mid, ESRI Arcview Shape

A23-CurvedArrow-Gray-Left_under

Primește o mostră de bază de date gratuit

Completează formularul de mai jos pentru că specialiştii noştri să te contacteze pentru o mostră şi ofertă de preţ:

  captcha

  Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

  Baze de Date GIS


  Bazele de date geo-spaţiale sau datele GIS (Sistem Informaţional Geografic) aduc plus valoare în multe domenii. Analiza spaţială a datelor interne ale firmelor (clienţi, concurenţă, vânzări) aduc beneficii în optimizarea operaţională şi în creşterea vânzărilor prin alegerea de noi locuri profitabile.
  Crearea şi mentenanţa acestora este un efort continuu cu cost semnificativ. Acum însă puteţi beneficia de cele mai detaliate baze de date GIS privind populaţia, clădirile, punctele de intere, adresele poştale şi drumurile din România eliminând timpul necesar creării acestora.
  Prin utilizarea datelor GIS vei fi:

  Vei avea la dispoziţie cele mai detaliate şi complete baze de date GIS, fără a fi nevoie să aştepţi până la realizarea lor.
  Datele GIS utilizate în proiectele tale sunt de cea mai bună calitate: fiind culese din teren şi actualizate periodic.
  Realizarea/achiziţia bazelor de date GIS necesare firmei tale – pentru că preţul datelor GIS licenţiate sunt mult sub preţul de realizare a acestora.

  „De obicei în multe proiecte cerințele sunt hărți vectoriale precise, date calitative și cantitative, soluții GIS personalizate nevoilor tale și integrate cu modulele altor furnizori, termen scurt etc.
  In astfel de cazuri, în topul listei tale de furnizori, trebuie să fie și Micro Mapper. Profesionalismul, seriozitatea și pasiunea pe care o depun în tot ceea ce fac, te vor convinge să apelezi la serviciile lor ori de câte ori vei avea nevoie. Felicitări Micro Mapper!”

  – Marius Dediu – GIS Architect, Orange Romania –  Ce baze de date îți oferim


  Drumuri şi străzi

  Baza de date de drumuri şi străzi are acoperire naţională 100%, reprezentând 217.692 km de drumuri şi străzi. Aceasta include denumirea fiecărui drum(naţional, judeţean, comunal), lăţimea, pavajul şi numărul de benzi de circulaţie, alei pietonale, străzi proiectate, străzi înguste fără denumire şi drumurile de ţară.

  Puncte de interes

  Baza de date de puncte de interes conţine peste 127 530 de POI-uri (point of interest) la nivel naţional. Acestea include: sedii de instituţii, universităţi, şcoli şi spitale, sedii şi puncte de lucru ale companiilor, hipermarketuri şi pieţe, la hoteluri şi pensiuni, şi până la obiective turistice, precum monumente, muzee, teatre, mall-uri, parcuri, stadioane, săli de sport şi concerte.

  Adrese poştale

  Baza de date cu adrese poştale acoperă 100% cu adrese poştale toate cele 320 de oraşe din România, reprezentând 54% din populaţia ţării. Modul de culegere a adreselor poştale este la fiecare colţ de stradă, separat pentru partea stângă şi pentru partea dreaptă a străzii. Precizia de localizare în cazul caselor particulare este de 5-30 metri iar în cazul blocurilor este exactă.


   Blocuri de locuinţe şi scări

  Baza de date cu blocuri şi scări cuprinde 217 oraşe din România, reprezentând 46,2% din populaţi ţării. Baza de date include atât adrese complete şi poziţionarea fiecărui bloc, cât şi numărul fiecărei scări şi numărul de apartamente pe scară.

   Populaţia

  Baza de date cu populaţia tarii cuprinde 20% din scările municipiilor reşedinţe de judeţ din România. Populaţia reşedinţelor de judeţ este atribuită pe fiecare adresă poştală individual, fiind clasificata pe pe străzi, scara de bloc, persoane pe grupe de sex şi vârstă.


  Galerie foto baze de date


  Clienţii noştri  „Să cauți erori în bazele de date furnizate de Micro Mapper este deja mult mai greu decât a căuta „acul în carul cu fân”!
  Adăugând aici deschiderea către client și flexibilitatea față de necesitățile acestuia, lucrul cu echipa Micro Mapper devine o reală plăcere!”

  – Gheorghe Ioan, Administrator, Index Taxi –
  Ia legătura cu noi, prezintă-ne nevoile tale şi vom găsi soluţia ideală

  Vreau să găsesc baza de date potrivită pentru mine