Cine suntem

Ne-am înfiinţat în 2001, cu obiectivul de a crea hărţi complete, actuale şi precise pentru piaţa românească. În prezent, avem o experienţă de 12 ani în crearea de hărţi digitale şi tipărite, turistice sau tematice, simple sau personalizate. De asemenea, am dezvoltat şi deţinem baze de date spaţiale complexe, ne-am specializat în soluţii GIS, diferenţiind tot mai mult serviciile bazate pe locaţii pe care le oferim clienţilor noştri.

Fiecare proiect cartografic, fiecare analiză GIS sau proces de geomarketing, reprezintă o provocare deosebită pentru noi. Investim cunoştinţe, pricepere şi efort pentru a crea nu doar simple hărţi şi baze de date, ci soluţii cartografice şi GIS customizate, care să răspundă exigenţelor de calitate şi promptitudine ale clienţilor. Echipa noastră de specialişti şi consultanţi în cartografie şi GIS e pregătită să rezolve în mod profesionist cele mai diverse cerinţele ale clienţilor legate de datele spaţiale.

Fiind unul dintre obiectivele noastre majore, în acest timp ne-am dedicat creării celei mai complete şi actuale hărţi a României, pe care o îmbunătăţim încontinuu. Puteţi vizualiza şi accesa Harta României aici .
RTEmagicC_Harta_Ro_MOD2_cmyk_300dpi.png