Hartă personalizată 100% cu livrare în cel mult 14 zile!

Alege zona de interes şi scopul hărţii şi vei avea harta în mai puţin de două săptămâni.
Chiar dacă trăim într-o lume digitală şi multe hărţi sunt disponibile online, totuşi hărţile personalizate tipărite sau digitale aduc plus valoare prin utilitatea şi estetică acestora.

Hărţile personalizate ajuta oamenii să se orienteze în locurile noi, necunoscute, dar sunt în acelaşi timp un instrument, care ajuta la urmărirea operaţiilor în teritoriu sau chiar la creşterea vânzărilor prin fidelizarea clientiilor şi promovează imaginea firmei/instituţiei/locaţiei.

Poţi alege orice tip de hartă şi orice teritoriu din România, noi vom realiza harta cerută în câteva zile.

A23-CurvedArrow-Gray-Left_under

Primește o consultaţie gratuită şi ofertă de preţ:

Completează formularul de mai jos pentru că specialiştii noştri să te contacteze pentru oferta de preţ pentru hartă personalizată:

  captcha

  Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

  Hărţi de perete (Hartă birou, hartă murală)

  Hărţile de perete sau hărţile murale sunt de real ajutor companiilor cu prezenţa teritoriala în urmărirea operaţiilor curente ale companiilor. Pe lângă utilitatea lor, hărţile de murale sunt un element de design estetic şi plăcut în birourile managerilor, care în acelaşi timp întăresc imaginea de brand al firmei. Pentru hartă persoanlizata putem ajusta: dimensiunile, culorile, tematica hartii, astfel încât aceasta să se plieze cât mai bine pe scopurile pentru care harta este făcută. Experienţa MicroMapper de peste 14 ani în realizarea de hărţi personalizate îţi oferă garanţia că vei avea:

  Galerie foto hărți de perete

  Echipa de cartografi va alege tematica şi culorile, astfel încât harta să fie cât mai utilă şi estetică.
  Harta conţine date complete şi actualizate, astfel, încât optimizarea operaţiilor se va face eficient pe un material cartografic profesionist.
  Oricât de dificilă ar fi hartă ne angajăm să nu depăşească termenul promis.

  „Lucrez cu MicroMapper din 2009, sunt o echipă de profesioniști, soluțiile date de ei pentru cererile noastre au fost întodeauna satisfăcătoare atât ca preț cât și termene de execuție și livrare. Mai mult, sugestiile date de dânși vizavi de cererile noastre, sunt foarte bine transpuse în rezultatul final al lucrării.”

  – Máthé Miklós, Melinda Steel SA –  Clienţi hărţi de perete


  Hărţi digitale la comandă/personalizate

  Echipa de cartografi va alege tematica şi culorile, astfel încât harta să fie cât mai utilă şi estetică.
  Harta conţine date complete şi actualizate, astfel, încât optimizarea operaţiilor se va face eficient pe un material cartografic profesionist.
  Oricât de dificilă ar fi hartă ne angajăm să nu depăşească termenul promis!

  Dacă ai nevoie de orice hartă pentru proiectul tău eşti în locul bun. Hărţile digitale la comandă/personalizate pot şi realizate în format raster, vectorial sau web.

  În cei peste 14 ani de lucrări de cartografie am realizat hărţi speciale de toate tipurile. Fie că ai nevoie de o hartă în format vectorial pentru multiplicare la tipografie sau de o hartă interactivă pentru internet – am făcut deja acest lucru şi putem să-l facem şi pentru nevoile proiectului tău.

  Oricare ar fi arealul, scopul, tematica şi modul de livrare al hărţii: contactează-ne să-ţi facem o ofertă pentru proiectul tău. Chiar la finalul contractului noi îţi garantăm că vei fi şi vei avea:

  Galerie foto hărți digitale


  „Colaborăm cu Micro Mapper de mai bine de 8 ani, timp în care au dovedit seriozitate, flexibilitate și promptitudine. Am trecut împreună prin momente frumoase dar și dificile, dar niciodată nu am renunțat la visele noastre și am realizat proiecte de succes. Sunt profesioniști care se respectă și ne respectă, recomandăm din suflet!”

  – Wolfgang Norbert Gassner – General Manager, SC Tourist Informator SRL –  Clienţi hărţi digitale la comandă


  Hărţi pliate tipărite

  Hărţile pliate tipărite sunt foarte utile în orientarea persoanelor în locuri noi şi în acelaşi timp oferă o amintire plăcută utilizatorului/vizitatorului. Astfel hărţile pliate sunt deosebit de utile şi bine venite la conferinţe naţionale, diferite concursuri sportive sau alte evenimente naţionale şi internaţionale. Hărţile pliate promovează imaginea oraşelor, locurilor turistice şi a unităţilor de cazare vizitatorii primind un cadou din partea conducerii primăriei sau a unităţii de cazare, făcând astfel să se reantoarca clienţii la tine. Pentru hartă personalizată putem ajusta: dimensiunile, culorile, tematica hartii, astfel încât aceasta să se plieze cât mai bine pe scopurile pentru care harta este făcută. Experienţa MicroMapper de peste 14 ani în realizarea de hărţi personalizate îţi oferă garanţia că vei avea:

  Galerie foto hărți pliate tipărite

  Echipa de cartografi va alege conţinutul, simbolurile şi culorile, astfel încât harta să fie cât mai utilă şi estetică.
  Harta conţine date complete şi actualizate, astfel, încât harta să fie utilă şi la zi.
  Oricât de dificilă ar fi hartă ne angajăm să nu depăşească termenul promis!

  „Clubul nostru sportiv a organizat peste 66 de competiţii printre care Făget MTB Marathon, Băişoara MTB Marathon, Gilău MTB Marathon, trei campionate naţionale. Am început colaborarea cu firma MicroMapper în urmă cu doi ani, pentru a oferi hărţi concurenţilor şi voluntarilor de la competiţiile noastre. Hărţile realizate au adus o mai bună informare şi siguranţă concurenţilor, pe harta fiind trecute toate datele importante ale concursului: trasee, punctele de alimentare, intersecţii, curbe de nivel. În plus prin hărţile realizate am oferit şi o amintire fiecărui participant la concurs.
  Recomand hărţile produse de către MicroMapper şi la alţi organizatori de evenimente şi sper că şi pe viitor, participanţii care vor lua startul la concursurile noastre să beneficieze în continuare de hărţile MicroMapper. ”

  – Kertesz Jozsef Levente – Preşedinte, C.S. Clujul Pedalează –  Clienţi hărţi pliate tipărite
  Ia legătura cu noi, prezintă-ne nevoile tale şi vom găsi soluţia ideală

  Vreau să găsesc harta potrivită pentru mine