Geocodare cu cele mai precise rezultate în cel mai scurt timp! Aici găseşti datele statistice pentru cele mai profitabile locaţii!

Pentru că utilizăm baze de date exacte şi actualizate periodic. Verificăm manual toate adresele localizate inexact.
Analize geografice complexe, te ajută la planificarea, optimizarea şi expansiunea firmei. Folosind relaţiile geografice a datelor statistice şi a datelor interne ale firmei tale poţi să-ţi creşti vânzările prin decizii mai argumentate şi mai rapide
 • Analiza şi amplasarea concurenţei
 • Analiza şi amplasarea furnizorilor şi partenerilor
 • Analiza şi amplasarea punctelor de lucru existente
 • Analiza şi amplasarea punctelor de distribuţie
 • Analize socio-demografice şi a densităţii populaţiei
 • Orice tip de analize specifice pentru businessul tău

A23-CurvedArrow-Gray-Left_under

Primește o consultaţie şi test gratuit

Completează formularul de mai jos pentru că specialiştii noştri să te contacteze pentru un test gratuit şi ofertă de preţ:

  captcha

  Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.

  Geocodare

  Localizaţi datele pe hartă rapid şi exact. Verificăm manual toate adresele localizate inexact.

  Prin geocodare atribuim coordonate geografice adreselor Dvs., care ulterior pot fi utilizate pentru a fi vizualizate pe GPS-uri şi hărţi.
  Bazele de date de adrese poştale sunt dezvoltate şi actualizate de echipa noastră şi acoperă întreaga ţară. Acestea au fost implementate la cele mai mari firme de telecomunicaţii, IT şi navigaţie GPS din ţară şi lume.

  Având experienţa de peste 5 ani în geocodări vă garantăm că la sfârșitul proiectului veţi avea:

  Galerie foto geocodare

  Datele sunt geocodate rapid de un soft dezvoltat special pentru adresele din România, astfel încât şi cele mai dificile adrese (adrese greşite, prescurtate, denumiri vechi) să fie localizate pe harta cu cea mai mare precizie posibilă. Din testele noastre rezultă că localizarea automată a adreselor este de două ori mai precisă, decât soluţiile altor furnizori.
  Datele au fost localizate la cea mai bună precizie. Pentru aceasta vă oferim verificarea manuală a adreselor geocodate inexact.
  În rezultate veţi primi coduri, prin care puteţi urmări precizia geocodării atât al procesului automat, cât şi al procesului manual de verificare.

  Clienţi geocodare  „Am ales Micro Mapper datorită promptitudinii şi a flexibilităţii de care au dat dovadă, ţinând cont totodată de preţurile competitive pe care le practică pe piaţa de geocodare. Recomand cu plăcere Micro Mapper – o companie de încredere, în plină dezvoltare!”

  – Andreea Meirosu – Internet Marketing Specialist, Edenred România SRL –


  Catchment area/Site selection

  Ai făcut toate analizele de catchment area şi ai ales cea mai bună posibilă locaţie pentru unitatea nou deschisă – experienţa şi flexibilitatea echipei noastre garantează acest lucru
  Studiile au fost realizate în timp scurt – datorită faptului că datele statistice deja sunt pregătite pentru interogare
  Ai făcut analizele pe date relevante, iar deciziile luate pe baza analizelor vor creşte profitabilitatea investiţiei tale. Pentru aceasta îţi punem la dispoziţie experienţă, pasiunea şi implicarea echipei noastre.

  Pentru că utilizăm baze de date exacte şi actualizate periodic. Iar datele statistice (despre populaţie, gospodarii, puncte de interes, transport) sunt deja pregătite pentru analiza – la un clic distanţă!

  În retail, locaţia este una din factorii importanţi, care influenţează valoarea vânzărilor, deci profitabilitatea. Din acest motiv am dezvoltat date relevante despre populaţie, puncte de interes, transport care definesc vadul comercial pentru a putea analiza rapid orice areal dorit. Sau chiar de a selecta cele mai favorabile locaţii dintr-un oraş!

  Având experienţa de peste 5 ani în analize de catchment area şi alegerea locaţiilor profitabile vă garantăm că la sfarstiul proiectului vei fi:

  Galerie foto catchment area


  Clienţi catchment area  „Farmaciile Dona au devenit clientul celor de la MicroMapper prin intermediul (cum altfel) unei firme de IT. Ne-am aşezat foarte repede pe subiectul de interes comun, o hartă cu straturi de informaţie pe care să o folosim în munca noastră de zi cu zi: administrarea unui lanţ de farmacii. Serviciul rapid şi de calitate oferit de MicroMapper ne-a convins rapid şi contractul şi colaborarea au decurs natural. Ca drept dovadă acum muncim să extindem la nivel naţional această hartă şi lucrăm în continuare la adăugarea straturilor suplimentare de informaţie.”

  – Marius Aprodu, Director Vânzări Bucureşti, Farmaciile Dona –


  Geospatial Business Intelligence

  Alege locaţiile cele mai profitabile, fără dileme şi incertitudine! Ai comparate date statisticem pentru zeci de locaţii în doar câteva minute!

  Locaţiile ideale se găsesc în funcţie de profilul şi comportamentul clientului. Pe unde umblă? Când cumpără? De ce cumpără de la tine? Dacă avem răspunsul la aceste întrebări, pe baza datelor noastre geo-statistice putem construi formule matematice pentru a-ţi identifica cele mai favorabile locaţii, unde vânzările tale vor fi cele mai mari în orice municipiu reşedinţă de judeţ!

  Galerie foto business intelligence

  Ai făcut toate analizele de catchment area şi ai ales cea mai bună posibilă locaţie pentru unitatea nou deschisă – experienţa şi flexibilitatea echipei noastre garantează acest lucru.
  Studiile au fost realizate în timp scurt – datorită faptului că datele statistice deja sunt pregătite pentru interogare.
  Ai făcut analizele pe date relevante, iar deciziile luate pe baza analizelor vor creşte profitabilitatea investiţiei tale. Pentru aceasta îţi punem la dispoziţie experienţă, pasiunea şi implicarea echipei noastre.

  Clienţi geospatial business intelligence  „De obicei în multe proiecte cerințele sunt hărți vectoriale precise, date calitative și cantitative, soluții GIS personalizate nevoilor tale și integrate cu modulele altor furnizori, termen scurt etc.
  În astfel de cazuri, în topul listei tale de furnizori, trebuie să fie și Micro Mapper. Profesionalismul, seriozitatea și pasiunea pe care o depun în tot ceea ce fac, te vor convinge să apelezi la serviciile lor ori de câte ori vei avea nevoie. Felicitări Micro Mapper!”

  – Marius Dediu – GIS Architect, Orange Romania –
  Ia legătura cu noi, prezintă-ne nevoile tale şi vom găsi soluţia ideală

  Vreau oferta de preţ şi test gratuit