Comunitate/ CSR

Investim pasiune, timp şi efort pentru crearea celei mai complete şi actuale hărţi a României. Ne dorim însă ceva mai mult, şi anume să oferim acestă hartă tuturor celor care au nevoie de ea. Este un scop greu de realizat, dar suntem decişi să-l concretizăm pentru voi şi împreună cu voi!

Dacă sunteţi interesaţi să contribuţi la completarea şi actualizarea hărţii noastre, vă invităm să faceţi parte din comunitatea de cartografi ai Hărţii României!

Dacă sunteţi pasionaţi de GIS, cartografie şi date spaţiale, aveţi experienţă în acest domeniu şi vă place să vă implicaţi, sperăm să vă avem alături de noi pentru a susține promovarea tehnicilor GIS şi utilizarea datelor spaţiale în cât mai multe domenii, în care sunt încă prea puţin utilizate, precum sănătatea, comerțul, domeniul bancar, domeniul imobiliar, publicitatea, etc.

Recompensăm întotdeauna pe cei care își aduc contribuția la îmbunătățirea hărților, inclusiv financiar. Donăm 5% din veniturile noastre comunităţilor de cartografi, celor din GIS sau celor turistice şi de protectie a mediului, care ne sprijină pentru a face împreună o hartă mai bună, prin care să creștem valoarea serviciilor şi a turismului la noi. Ne-am propus să organizăm mai multe concursuri împreună cu voi și să ne implicăm în sponsorizarea de activităţi desfășurate în aceste domenii.