Ce este soluţia Tranzit Map?

Soluţia Tranzit Map este un studiu care arată cât de departe, către ce locaţii, pe ce trasee, cu ce mijloace de transport poți călători utilizând transportul public, pornind dintr-o anumită locație şi într-o anumită perioadă de timp.

Oferim această soluţie regiilor şi companiilor de transport public care vor beneficia în urma studiului de reprezentarea grafică a reţelei de transport în comun pe o hartă cu traseele pe linii şi cu staţiile, cu numărul de mijloace de transport în comun care trec printr-o staţie într-un interval de timp (ex. o zi, o săptămână).

Pentru companii şi instituţii, putem oferi statistici referitor la staţiile cele mai aglomerate de călători și structura demografică a călătorilor (pe sexe și pe vârste). Pe baza lor pot fi identificate locațiile optime cu o densitate mare a populației pentru amplasarea unei investiții (ex. magazine).

Ca modalitate de prezentare, Tranzit Map este oferit sub formă grafică transpusă pe hartă sau în format tabelar şi poate include date demografice, statistice (numărul de mijloace de transport în comun care trec săptămânal / zile lucrătoare prin stație).