Ce este soluţia Walk Time?

Soluţia Walk Time reprezintă o zonă din care se poate ajunge într-o locație predefinită, mergâng pe jos, într-o unitate de timp. Pentru clienţii noştri, realizăm proiecte de Walk Time în urma cărora aceştia pot vedea reprezentarea spaţială a distanţei pe care o parcurge un om până la punctul lor de interes predefinit (un magazin, un supermarket, o bancă, etc), într-o unitate de timp. Punctul central de interes analizat poate fi atât punctul de plecare, cât și punctul de sosire. Aceste tipuri de hărți sunt realizate din zone concentrice aferente timpilor de mers și sunt numite Walk Time Heat Map.

Pentru persoanele fizice (sau firmele care oferă soluţii de hartă pentru gps), putem crea harta urbană de mers pe jos și de planificare a traseului, care să stea la baza unei aplicaţii web. Prin utilizarea aplicaţiei, persoanele pot obține o hartă-traseu de mers pe jos între oricare două puncte dintr-un oraş, inclusiv timpul necesar călătoriei.

Ca modalitate de prezentare, Walk Time este oferit sub formă grafică transpusă pe hartă sau în format tabelar şi include date demografice, pe categorii de sex şi vârstă, din acel areal parcurs într-un interval de timp.