MicroMapper a participat la Maraton!

MicroMapper a participat în 21 aprilie la Maratonul Internaţional Cluj 2013 ca partener al evenimentului şi furnizor al hărţii maratonului, dar şi cu alergători în probele de concurs.

RTEmagicC_DSC_0261a.pngÎn calitate de partener al evenimentului, MicroMapper a adus un plus de valoare prin oferirea gratuită a Hărţii Maratonului. Peste 2300 de alergători din ţară şi străinătate au avut posibilitatea de a vedea şi analiza traseul folosind harta produsă de MicroMapper şi distribuită gratuit fiecărui participant. Alergătorii şi însoţitorii acestora, veniţi pentru înscrieri sau pentru ridicarea kitului de concurs, au fost plăcut impresionaţi de Harta Clujului pe care a fost marcat traseul de parcurs.

La standul amplasat în incinta Cluj Arena, pasionaţii de alergare şi activităţi outdoor au primit de asemenea gratuit Harta maratonului cu obiective turistice şi au avut posibilitatea de a cunoaşte mai multe despre noile soluţii şi produse ale MicroMapper, care urmează să fie lansate în curând: soluţia de navigare www.scurtătura.ro, webshopul de hărţi şi gps-uri www.fabricadeharti.ro, harta3d a României, harta României online pe care se vor putea uploada trackuri gps www.harta-turistică.ro.RTEmagicC_DSC_0033a.png

MicroMapper s-a implicat direct în acţiune, alergând la maraton. Patru colegi au luat startul la proba de maraton-ştafetă, demonstrând curaj şi implicare, dar şi un admirabil spirit de echipă. Dl. Kuszalik Janos, contabil şi cartograf, a alergat primul, impresionând prin voinţa de a scoate un timp cât mai bun, la cei 75 de ani ai săi. A fost urmat de unul dintre mult mai tinerii colegi cartografi, ştafeta fiind preluată apoi de către dl. Kuszalik Joszef – director general al MicroMapper, iar ultimul a alergat cel mai bine antrenat coleg din departamentul tehnic. Încă un coleg a alergat cei 6 km la Crosul popular BT.

RTEmagicC_DSC_0567a.png“Am susţinut evenimentul şi am participat cu echipa la probele Maratonului Internaţional Cluj deoarece credem în valorile pe care le promovează: sportivitate, fair-play, spirit de echipă şi sănătate prin alergare. Noi suntem dinamici, ne place să inovăm încontinuu şi ne propunem să aducem pasionaţilor de sport şi outdoor noi produse şi soluţii care să-i ajute în orientare sau la măsurarea performanţelor. Colaborarea cu Runners Club, organizatorul evenimentului, a fost foarte bună şi ne dorim să continuăm împreună şi la alte evenimente de acest gen”, spune dl. Kuszalik Joszef – director general al MicroMapper.