Soluția Geo Advertising

RTEmagicC_8_Geoadvertising_1.jpgMilioane de persoane se deplasează zilnic, având nevoie să se orienteze cu ajutorul hărţilor fizice sau de pe internet, şi câteva sute de mii folosesc sisteme de navigaţie pe smartfone-uri sau GPS-uri. Dorim să valorificăm acest potenţial dezvoltând soluţii inovative de publicitate pentru companii, folosind serviciile bazate pe locaţie (Location Based Services).

Atunci când vrem să ajungem la un public ţintă care se află localizat într-un anumit areal, şi nu vrem să comunicăm mesajul nostru către toată lumea prin internet, este mai eficient să direcţionăm geoografic mesajele. Mesajele de pe mobil se adaptează la locația exactă a unui consumator la un moment dat, oferind astfel posibilitatea să se afișeze anunțuri pe baza zonei geografice a receptorului. De exemplu, un proprietar de restaurant vrea să-şi trimită anunțurile doar pentru oamenii din zona sa de interes, o companie vrea publicitate în Europa cu anunțuri diferite pentru diferite țări, alegând limba potrivită din baza de date, un dealer auto vrea promoții doar pentru anumite orașe.

Soluţiile de Geo advertising şi campaniile de GeoAdText pe care le pregătim vor permite o comunicare eficientă şi modernă între companie şi public, chiar în momentul în care oamenii utilizează hărţile pentru a se orienta. În aplicaţiile soft customizate, în hărţile pe internet sau hărţile pentru sistemele de navigaţie pe care le creăm, brandurile au şansa de a se promova prin inserarea logo-urilor la locaţia unde se află (Geo advertising) sau prin inserarea de scurte anunţuri publicitare (GeoAdText). În plus, prin inserarea hărţii noastre sau a unor porţiuni din ea pe diverse site-uri, vom şti ce anunţuri sau reclame apar, de exemplu, doar pe zona Cluj, sau doar pe site-urile de turism. Astfel, vom oferi companiilor oportunitatea de a utiliza  sistemele moderne bazate pe locaţie pentru nevoile lor de advertising, ajungând rapid la publicul vizat.